Clean Partner i Stockholm AB

Clean Partner i Stockholm AB

Hej mina fina läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till mig och min blogg. Idag ska det handla om ett företag vid namn Clean Partner som är experter på trappstädning i Vallentuna. När behöver du trappstädning, tänker du nu. Jo, det är någonting som ni inte vet om mig och idag är det dags att berätta detta.

Jag har hjälp av ett företag som hanterar trappstädning i Vallentuna och varför jag behöver denna hjälp är för att jag äger en del av ett hus där jag och min vän har startat vårt egna företag. Vi har startat en nagelsalong och för att man ska komma in i salongen behöver man gå igenom ett trapphus som bara leder in till vår salong. Det är en väldigt lång trappa och för att våra kunder ska tycka att det är trevligt att komma in till oss så ser vi till att denna trappuppgång ser ren och fräsch ut. Eftersom vi jobbar så mycket som vi gör hinner vi inte riktigt städa trappan då den är väldigt svår och krånglig, men då kom min vän och kollega på den briljanta idén att anlita ett företag som håller på med trappstädning i Vallentuna. Jag kan säga att trapphuset känns riktigt välkomnande då trappan alltid är ren, väggarna är vita och det är en fin matta genom hallen. Vill ni se mer hur det ser ut så tycker jag att ni ska besöka oss och få en behandling. Visa detta inlägget för oss så får ni 100kr rabatt på en valfri nagelbehandling. Nu är det dags att avrunda detta inlägg, men vi ses i nästa som vanligt, ha det bra nu.  


Kommentarer är stängda.