Csillas Städtjänst AB

Csillas Städtjänst AB

Hej och välkomna till ett nytt inlägg. Nu är det dags för ännu en dag som vi ska kämpa oss igenom, men det kommer inte bli några problem. Kan inte ni berätta för mig vad ni gjorde igår? Ni kanske bara var hemma, på jobbet eller i skolan, men jag vill ändå att ni delar med er. Jag fick i alla fall hjälp av Csillas Städtjänst som då hjälper personer med flyttstäd i Ljungby och jag ska berätta för er idag om hur det gick.

Jo, jag har köpt en lägenhet i Stockholm och det var dags att flytta nu. Jag flyttade under helgen, men eftersom jag ville ha tid att flytta alla mina grejer hade jag inte bokat tid av Csillas Städtjänst förrän igår. Detta företag arbetar med flyttstäd i Ljungby och jag har hört mycket bra om dem och det var därför de fick komma till min gamla lägenhet och hjälpa mig. Jag har i alla fall hunnit flytta alla mina möbler och så vidare till min nya lägenhet i Stockholm och om ni vill kan jag visa bilder på den när jag har inrett klart. Jag kommer sakna att bo där jag gjorde innan eftersom jag har trivts så bra i denna staden, men eftersom jag har fått ett nytt jobb i Stockholm var jag tvungen att flytta dit, men det ska bli roligt. Jag fick i alla fall hjälp av Csillas Städtjänst med flyttstäd i Ljungby i min gamla lägenhet och jag kunde inte ha blivit mer nöjd. Lägenheten har aldrig vart så ren och det tycker jag visar att detta företaget vet vad de håller på med och att de är seriösa i sitt arbete. Nu är det dags att ta nya steg i Stockholm, men jag tror att det kommer bli hur bra som helst. Nu får ni ha det bra så hörs vi i nästa inlägg.  


Kommentarer är stängda.