En målare i Nacka

En målare i Nacka

Morsning korsning!

Nu är jag äntligen tillbaka med ett härligt tipsinlägg om en målare i Nacka! Tidigare här på bloggen har ni kunnat läsa en rad olika inlägg där jag efter egna erfarenheter rekommenderar företag, produkter och tjänster till er läsare. På senare tid har dessa inlägg blivit lite färre men jag kände nu att det har blivit dags igen och denna gången passar jag på att prata om en målare som sätter lite färg på tillvaron hos människor i Nacka. Kjell Måleri o Plåt är en firma bestående av en målare som med flera års erfarenhet har precis vad som krävs för att göra ett ypperligt arbete. Jag som bor i närheten av Nacka har haft förmånen att kunna använda mig av hans tjänster under åren. Nu var det dock ett bra tag sedan som jag hade en målare här hemma, men jag kom faktiskt att tänka på det när jag möblerade om i helgen och såg hur det hade samlats massa damm från soffan som lagt sig på väggen. Jag blev lite nervös när jag skulle torka bort det eftersom det hade suttit där relativt länge så visste jag att det skulle behövas lite kraft för att få väggen ren. Men det gick hur bra som helst, färgen satt kvar och väggen blev rent. Åter till Kjell Måleri o Plåt, vad som är lite fascinerande med denna målare är att han arbetar med sprutmålning som är riktigt effektivt går väldigt fort. Jag fick hjälp av denna målare för att byta färg på mina köksluckor och sen så målade han även om min byrå som jag har i sovrummet. Med sprutmålning så får man en jämn och fin yta som ser riktigt fint ut. Så om du behöver hjälp av en målare i närheten av Nacka, då tycker jag att du ska vända dig till Kjell Måleri o Plåt.


Kommentarer är stängda.