Få hjälp med healing

Få hjälp med healing

Hallå, hallå! Vad trevligt att du har hittat hit, välkommen ska du vara! Idag hade jag tänkt skriva ett inlägg om färetaget Ask Soul & Lightworker, det är företaget jag vände mig till för att få hjälp med healing i Ystad.

Jag har aldrig varit intresserad av healing och annat liknande, det är något som alltid har varit långt borta för mig. Det beror på att jag aldrig riktigt trott på saker som inte kan bevisas svart på vitt, så som läkemedel och andra prövade metoder. Därför har jag alltid sett på healing som något väldigt flummigt, något man inte kan bevisa fullt ut om det fungerar eller inte och i så fall varför det fungerar. Trots att jag inte riktigt tror på sådant har jag alltid fått höra att jag är väldigt mottaglig, vilket jag inte riktigt har förstått. Hur som helst har jag under en längre tid mått ganska dåligt överlag och jag har inte förstått vad det beror på, därför har jag för första gången provat healing i Ystad. Jag ville helt enkelt se om det skulle fungera för mig eller om det skulle bli som jag hade trott, att jag inte skulle känna någon skillnad. Jag blev dock väldigt överraskad av behandlingen, den visade sig fungera mycket bättre än vad jag hade ställt in mig på. Med tanke på att jag blev så positivt överraskad kan jag inget annat än rekommendera det här företaget till er om ni är intresserade av healing i Ystad. Även om ni inte tror på att det kommer fungera kan det vara värt att prova, det visade sig fungera för mig även om jag inte trodde på det.


Kommentarer är stängda.