Finare Karlstad AB

Finare Karlstad AB

Hej och välkomna till ännu ett inlägg på denna bloggen. Nu var det faktiskt en vecka sedan jag uppdaterade och det är lite dåligt då ni vet att jag uppdaterar minst tre gånger i veckan. Jag har inte haft någon lust eller ork för det om jag ska vara helt ärlig, men nu är jag på banan igen. Jag har lust att gå och göra fransar i Karlstad, men jag vet inte om jag är helt säker på vem jag ska gå till och göra det, ni får gärna ge mig tips på bra salonger i Karlstad.

Jag har väldigt glesa och ljusa ögonfransar och därför vill jag testa på att göra fransar i Karlstad så att jag kan vakna upp på morgonen utan att oroa mig för att mina fransar inte kommer synas, även fast jag har mascara på. När jag var i tonåren var det väldigt viktigt för alla runt omkring mig att vara fin och sminka sig mycket, men eftersom jag inte har kunnat använda mascara på det viset som de gjorde så har de alltid sagt att jag borde sminka mig mer. Nu har jag växt upp från det och det har mina vänner också, men jag har nu funderat på att göra fransar i Karlstad nu för att jag både har råd och att jag vill göra det för min egen skull, inte för andras. Men ni får som sagt tipsa mig om en bra salong i Karlstad som erbjuder detta, jag vet att ni brukar ha koll på sådana grejer. Nästa inlägg kommer redan ikväll eftersom jag känner att jag är skyldig er det på grund av min dåliga uppdatering. Vi ses ikväll! Kram.


Kommentarer är stängda.