In med kärran på verkstad

In med kärran på verkstad

Hejsan hoppsan bloggen! Jag har i år tagit ut min semester lite fördelat över sommaren, vilket innebär att jag nu har ledig i två veckor. Tanken var att jag skulle åka ner till min familj men eftersom att bilen började strula igår när jag åkte hem från jobbet så måste jag lämna in den på en bilverkstad i Gävle innan jag kan bege mig neråt i landet. Ingen vidare start på den här semestern kan tänkas, men som tur är så har jag några dagar kvar innan det är tänkt att jag ska åka. Förmodligen är det inga större problem på kärran utan det borde inte ta mer än någon dag för en bilverkstad att lösa det, men det är klart att man blir lite nervös när bilen inte gör som den ska. Att lämna in kärran på bilverkstad kostar alltid lite pengar också så det är inte optimalt för fem öre om jag får säga det själv. Min yngsta broder tar studenten om en vecka ganska exakt så det är mest därför som jag ska åka ner till dom, även fast det inte blir något större studentfirande så vill jag självklart vara med och fira min bror. Sen är ju sommaren på västkusten riktigt härlig, det är lite av Sveriges egna lilla riviera eller vad man ska kalla det. Att få vara vid havet är alltid underbart så här års och förhoppningsvis kommer jag ner dit så fort som möjligt. Givetvis ska badbyxorna packas ner också, det är ju sommar och då måste man bada. Först har jag dock tre arbetsdagar kvar och sen är det semester som står på schemat. Jag kommer försöka uppdatera bloggen så ofta som möjligt, så räkna med en del inlägg från västkusten. Ha en fortsatt fin dag och passa på att njuta av sommaren!  


Kommentarer är stängda.