Medicinsk fotvård i present

Medicinsk fotvård i present

Hallå där! Idag fyller faktiskt min mamma år och då bjuds det alltid på en god middag i barndomshemmet, det ska bli riktigt härligt. Jag har köpt lite olika saker till henne och vi får hoppas att hon blir nöjd. Bland annat ska hon få gå på medicinsk fotvård i Oxelösund för att få en skön behandling av sina fötter. Dessutom ska vi gå på spa en dag nästa helg i närheten av Jönåker. Jag är som ni märker väldigt mycket för att ge bort upplevelser i present istället för någon sak. Det beror på att en upplevelse kommer man ihåg längre än om man får typ ett klädesplagg. Viss existerar en tröja längre än vad medicinsk fotvård gör, men kommer man att komma ihåg den där tröjan lika mycket som man kommer ihåg en hel dag med behandlingar tillsammans med sin son? Jag tror verkligen inte det, inte när det gäller mig iallafall. Det finns massa saker i mitt hem som jag vet att jag har fått i present av nära och kära men som jag inte riktigt kommer ihåg. Däremot kommer jag mycket väl ihåg när jag fick en spadag av min flickvän och det är ett minne som gör mig betydligt mer lycklig än vetskapen av att jag fick den där vasen ett annat år av henne. Min mamma älskar fotvård och därför tänkte jag att det kunde vara perfekt för henne med medicinsk fotvård så att hon får någonting som kommer göra någon nytta.

Jag ska åka upp dit direkt efter jobbet och tänkte plocka upp mormor på vägen till Oxelösund, så att hon inte behöver åka buss. Nu måste jag däremot fortsätta med jobbet annars kommer chefen trilla in på kontoret och undra vad jag håller på med. Håll er uppdaterade för nya inlägg!


Kommentarer är stängda.