Transporter från Skåne till Stockholm

Transporter från Skåne till Stockholm

Hej på er!

Jag befinner mig just nu hemma i Skåne trots att tanken var att jag skulle åka upp till Stockholm för att hälsa på min syster som fyller år, men tåget har blivit inställt så jag kan inte ta mig upp till Stockholm. Det här var den enda lediga helgen som jag har denna månaden så det är lite typiskt att jag inte kan åka upp. Jag har hur som helst skickat en present med ett företag som kör transporter från Skåne till Stockholm så att hon kan få sin present. Vad det är jag har köpt kan jag inte riktigt säga eftersom att jag vet att min syster läser bloggen, men jag kommer berätta det lite snabbt i nästa blogginlägg. Det här med transporter från Skåne till Stockholm låter inte helt fel, jag kanske skulle slagit in mig själv i en flyttlåda och åkt med upp till vår huvudstad. Hade inte det varit lite roligt? Transporter är verkligen perfekt om man vill skicka någonting, jag hade ju väldigt gärna åkt med upp själv men nu när det inte är möjligt så får man vara tacksam för de lösningar som finns. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska göra i helgen nu när alla mina planer ställdes in, det är ändå min lediga helg och då vill jag verkligen hitta på något. Jag vet inte riktigt vad Skåne har att erbjuda i helgen, det har inte hänt så mycket på den senaste tiden men det får bli ändring på det nu när jag är ledig. Det kanske blir ett besök till Danmark om tågen dit inte är inställda också. För mig tar det inte mer än en dryg halvtimme till vårat grannland vilket är väldigt skönt om man vill komma bort lite och få en annan kultur.  


Kommentarer är stängda.